ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС!

ОТОРИЗИРАН  КАТАЛОГА ЗА ПРОДУКТИТЕ НА CASIO - G-SHOCK,WAVE CEPTOR,PRO TREK,EDIFICE...

WATCHES BULGARIA LTD. като оторизиран търговец е  каталога  на оригиналните продукти  на  марката часовници Casio с доказано качество. Каталогът ни е основан през 2007 г.  Нашите клиенти са многобройни и нашият екип прави всичко възможно за удобството при пазаруването на клиентите ни. Всички продукти се предоставят от официалните вносители за страната на продуктите ни. Като оторизиран търговец ние Ви предоставяме  всеки продукт е с 2 годишна гаранция и е в пълен комплект и  оригинална опаковка. При нас имате възможността да запратите при най-удобен за Вас начин: При доставяне с наложен платеж на продуктите, както и директно заплащане с VISA - Paypal. Доставките ви са гарантирани и в най-отдалечените краища и малки населени места с помоща на куриерски фирми. Нашите клиенти се простират и извън пределите на страната и всяка информация подадена в системата ни е 100% поверителна. При онлан заплащане ви се гарантира коректното доставяне на продукта в оригинална опаковка, както и гаранционна карта отговаряща на изискванията за съответният продукт.

 

ВЕЧЕ ИЗВЪРШВАМЕ И МЕЖДУНАРОДНИ ДОСТАВКИ НА ПРОДУКТИТЕ  ЗА СВЕДЕНИЕ НА КЛИЕНТИТЕ НИ В ЧУЖБИНА

ВАЖНО! ПРИ НАС НЕ Е НУЖНО ДОРИ ДА СЕ РЕГИСТРИРВАТЕ - ПРОСТО НИ ПИТАЙТЕ ИЛИ ДАЙТЕ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА В СИСТЕМАТА НА ЧАТА НИ

 

Ние WATCHES BULGARIA LTD. кое ви гарантираме:

 

  • БЪРЗА ДОСТАВКА

 Всака поръчка се изпълнява до 12 ч. от заявката й. Имаме опция за експресна доставка в рамките на същият ден, но поръчката ви трябва да е пусната не по-съкно от 12 ч на същият ден. Обикновенните поръчки се изпълняват от 15.30ч за следващият ден и доставката е напълно БЕЗПЛАТНА!

ВАЖНО!!! Всеки продукт от категория "аксесоари" не е с безплатен транспорт! Ние не поемаме транспортните разходи за тези продукти.

  • ПЪЛНА СИГУРНОСТ НА ВАШИТЕ ДАННИ

При подаване на каквито и да са ваши лични данни в нашата система те остават напълно неприкосновенни и ние ги използваме единствено за цел доставяне на вашият продукт на посочените от вас адреси. Имаме два вида доставки - На посочен адрес от вас или на офис на куриерска фирма Спиди до поискване. Това е за ваше удобство ако сте на път и можете да си го вземете по всяко време от офис на куриерската фирма.

  • 100% ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Което значи, че като оторизиран търговец на продуктите ние предоставяме единствено оригиналните продукти  и не предлагаме продукти втора ръка или ментета.По темата имаме писано тук

  • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Всеки от нашите продукти върви със съотвентата оригинална опаковка и вътре попълнена гаранционна карта.

  • БЪРЗА ОНЛАЙН ВРЪЗКА С НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Нашата съвременна система за пазаруване ви позволява винаги да имате връзка с нашите оператори на сайта ни за въпроси относно модели, характеристики и наличности на определени продукти. Питайте без притеснение! Тук можете да питате за всичко което ви интересува. Възползвайте се!

ПРЕГЛЕДАЙТЕ МНЕНИЯТА ЗА НАС ТУК