МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Методи за плащане:

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. 
2.Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от WATCHES BULGARIA банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.
3. Плащане през ePay.bg, (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic); при избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на еPay.bg, за да финализирате транзакцията; след постъпване на плащането в нашата система, започва обработката на вашата поръчка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера. През системата на ePay.bg, могат да се заплащат стоки до 2000 лева.

4.през PayPal - онлайн разплащателна сметка или кредитна-дебитна карта VISA.Системата ни поддържа дирекно разплащане, както с профил към Paypal така и директно с вашата кредитна /дебитна/  карта VISA.

5.през Moneybookers – При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата Moneybookers. За да платите, не е задължително да разполагате с регистрация в Moneybookers. Необходимо е единствено да имате валидна банкова карта (дебитни карти, карти VISA Electron, VISA classic, Mastercard, виртуални VISA и Mastercard, издадени от български банки и разрешена за плащания през системата).Трябва да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на WATCHES BULGARIA и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение за извършено плащане. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.